Aeroterma portabila consum redus de energie
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W

Aeroterma portabila consum redus de energie

PRP: 135 Lei
0 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 162
Precomanda


Este cea mai convenabila si eficienta metoda de a te incalzi rapid. Este portabila, functioneaza fara fir, se conecteaza direct la priza, are putere mare de incalzire,  cu afisaj ce indica temperatura la care ajunge si ventilatoare incorporate care ajuta caldura emanata sa fie dispersata uniform in incapere. In felul acesta ai impresia ca ai langa tine un calorifer urias!

 


pentru retur email la:

contact@gigo.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Zilele de toamna si iarna pot fi o provocare chiar si pentru cele mai confortabile case. Uneori apar probleme la instalatia de incalzire sau pur si simplu caldura caloriferelor nu este suficienta pentru a te incalzi.

Calatoresti mult si uneori chiar si cele mai bune camere de hotel nu au incalzire corespunzatoare?

Podeaua este rece si iti ingheata mereu picioarele? Sau spatiul tau de lucru este mereu rece si nu reusesti sa incalzesti deloc camera?

Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul acestei aeroterme portabile.

De dimensiuni mici, foarte practice,  nu are nevoie de fire intinse peste tot ca sa functioneze, pentru ca se conecteaza direct in priza.

DIMENSIUNI: INALTIME 16 CM, LUNGIME 8 CM SI LATIME 8 CM.

Desi este de marime mica, are putere mare de incalzire, reusind sa ridice temperatura dintr-o camera intr-un timp record si asta cu un consum redus de energie.

Este ideala pentru cei care calatoresc mult sau stau mult la birou si camera nu este incalzita suficient, pentru persoanele friguroase indiferent de varsta sau pentru camera copilului atunci cand vrei sa ii faci baie sau sa il adormi.

Gresia din baie este de obicei foarte rece in timpul iernii si cand iesi de la dus ai senzatia ca iti paralizeaza picioarele din cauza asta. Acum  poti rezolva problema asta, o pui in priza inainte sa intri la dus si pana sa iesi, deja atmosfera este confortabila si podeaua calda.

Aeroterma portabila este un mod rapid, eficient si practic de a incalzi o camera si asta cu un consum redus de energie, fara a exista riscul ca cineva sa se impiedice de firul electric!

Consum: 0,37kw/h