Camera Supraveghere Wireless, LED IR, Senzor Miscare, Microfon, Difuzor

Camera Supraveghere Wireless, LED IR, Senzor Miscare, Microfon, Difuzor

PRP: 268 Lei
97 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 1384


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
Precomanda


720P HD WiFi IP Camera - Proiectat pentru securitatea interioara cu o rezolutie inalta de 720, toate capturile capturate de aceasta camera va vor fi prezentate prin intermediul videoclipurilor fluente.(NOTA: Camera functioneaza cu 2.4G WiFi, nu suporta reteaua 5G).

Smart Pan/Tilt/Zoom inteligent - Oferind o gama de rotatie de 350° pe orizontala si 110° pe verticala pentru a obtine o vizualizare panoramica de aproape 360°, acopera fiecare colt al locului dvs.


Smart Motion Detection - Suporta detectarea inteligenta a persoanelor care va identifica in mod inteligent activitatea umana, cum ar fi miscarea si detectarea sunetului; atunci cand obiectul in miscare sau sunetul este detectat, alertele vor fi trimise instantaneu catre telefon.


Puteti monitoriza casa / biroul / magazinul / animalul de companie / copilul etc. prin intermediul aplicatiei telefonului dupa ce camera se conecteaza la WiFi.


Night Vision - Echipat cu 10 LED-uri IR, vizibilitate nocturna la o distanta de pana la 8-10 metri.


Audio bidirectional - Cu tehnologia anti-zgomot si microfonul si difuzorul incorporate, puteti comunica in direct cu persoana iubita, sa speriati un intrus sau sa vorbiti in timp real cu vizitatorii, indiferent unde v-ati afla.


Doua moduri de stocare - Cardul SD si stocarea in cloud sunt disponibile si optionale, stocati toate inregistrarile de supraveghere 24ore/7zile. Inregistrare ciclica, video anterioare vor fi acoperite automat daca cardul este plin.


Impartasirea mai multor membri ai familiei - Suporta mai multi utilizatori pentru a vizualiza video simultan si suporta mai multe camere intr-o singura Aplicatie.


Conectiune directa AP - daca camera dvs. se deconecteaza atunci cand reteaua este indisponibila, camera are un AP wifi incorporat, puteti inca sa va conectati-va la AP cu telefonul dvs. pe o raza de 10metri pentru a vedea si descarca inregistrarile video.


Usor de configurat - Cu instructiuni pas cu pas prin intermediul aplicatiei gratuite.


pentru retur email la:

contact@gigo.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Specificatii:


Adaptor de alimentare: DC 5V/1.5A

Senzor de imagine: Senzor CMOS de 1/3"

Obiectiv: 3,6 mm

Rezolutie: 1280*720P

Campul de vizualizare: Orizontal 350° / Vertical 110°

Filtru IR-CUT: comutare automata

Infrarosu: LED-uri IR

Iluminare minima: 4500mV/Lux-s

Distanta in infrarosu: 8-10m

Audio bidirectional: Suportat

Format de compresie: H.264

Mod de conectare: Conexiune WiFi

Mod AP: Suport

Standard wireless: 2.4GHz, 802.11b/g/n (5G nu este acceptat)

Stocare: Stocare in cloud (taxa suplimentara) / stocare pe card SD (pana la128G)

Textura materialului: ABS

Culoare: Alb

Consumul de energie:

Dimensiunea camerei: 125mm x 110mm

Greutatea camerei: 350g

3 antene

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.