Corector pentru spate și umeri, cu avertizare vibratie
corector postura
centura corectoare
dureri spate

Corector pentru spate și umeri, cu avertizare vibratie

PRP: 98 Lei
39 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 708 | COD: CIP2150


Vandut si livrat de:
FUTURE GIFT SRL
+Corectorul pentru postura ofera o terapie inertiala, care promoveaza memoria musculara pe termen lung. Recomandam utilizatorilor sa poarte corectorul posturii timp de 2 ore pe zi, 21 de zile este perioada de formare a obiceiurilor, iar postura va fi mult imbunatatita, 90 de zile de persistenta vor intra in perioada de stabilitate a obiceiurilor.

pentru retur email la:

contact@gigo.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Centura posturala inclinata este echipata cu o baterie litiu polimerica de 500mAh si poate fi utilizata timp de 15 zile cu 2 ore de incarcare. Daca nu puteti activa mementoul, va rugam sa il incarcati mai intai timp de 10 minute.

Acest corector de postura este proiectat cu o forma ergonomica ce se potriveste cu curba corpului uman. Este echipat cu curea elastica din cauciuc premium, elasticitate puternica fara presiunea umerilor. Catarama antiderapanta suporta reglarea lungimii, potrivita pentru persoanele cu greutatea de la 15 kg la 95 kg, universala pentru adulti si copii. Functionare cu un singur buton, usor de utilizat.

Functionare corecta:

1. Purtati corectorul posturii cat este oprit.

2. Luati-l si apasati butonul on / off.

3. Mentineti banda posturala pana cand corectorul vibreaza de 3 ori. Ulterior, cand postura dvs. se inclina mai mult de 25 de grade inainte si inapoi, aceasta va vibra.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.