Figurina animata, Mos Craciun ce coboara pe horn, alimentare baterii

Figurina animata, Mos Craciun ce coboara pe horn, alimentare baterii

PRP: 168 Lei
55 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 1387


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
Precomanda


În această perioadă magică a anului, o figurină adorabilă a lui Moș Crăciun prinde viață și aduce un strop de magie în casa ta. Această figurină animată îl înfățișează pe Moș Crăciun, îmbrăcat în costumul său roșu și alb tradițional, cu barba albă și zâmbetul său cald. Dar ceea ce o face cu adevărat specială este că poate coborî pe hornul casei tale!


Cu ajutorul unui mecanism ingenios și a bateriilor, această figurină animată începe să se miște și să coboare pe horn, creând o scenă plină de veselie și surpriză. Imaginile lui Moș Crăciun coborând cu grijă pe hornul casei tale vor aduce zâmbete pe fețele tuturor celor care o văd.


Această figurină animată este o modalitate minunată de a aduce atmosfera magică a Crăciunului în casa ta. Cu fiecare coborâre pe horn, Moș Crăciun aduce cu el bucurie, speranță și daruri pentru toți cei care cred în magia sărbătorilor. Este o decorațiune interactivă care va încânta atât copiii, cât și adulții, transformând casa ta într-un adevărat tărâm al Crăciunului.


Așadar, pregătește-te să fii martorul unui spectacol magic în propriul tău cămin, cu această figurină animată a lui Moș Crăciun care coboară pe horn. Va fi cu siguranță un element deosebit în decorul tău de Crăciun și va aduce bucurie și magie în sufletele tuturor celor care o văd.

pentru retur email la:

contact@gigo.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Figurina reprezinta un Mos Craciun care intra si iese din hornul unei casute, iar actiunea are loc pe o melodie. Potrivita pentru decorul sarbatorilor de iarna sau pentru un cadou inedit in prag de Craciun.


Caracteristici:


- Figurina decorativa muzicala Mos Craciun;


- Mosul intra si iese din hornul casei pe muzica;


- Alimentare cu 3 baterii tip AA, 1.5 V (nu sunt incluse);


- Inaltime 22 cm;


- Pentru interior;


- Culoare rosu.


- Functiune: Muzicala

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.