Masa pentru laptop, cu roti -35%
masuta reglabila
masa ajustabila

Masa pentru laptop, cu roti

139 Lei 215 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 725
+Acum puteti folosi laptopul chiar si stand in pat, fie ca va uitati la un film, stati pe facebook sau munciti, veti putea sta confortabil dupa cum doriti, datorita design-ului modern al acestei mese reglabile ce poate fi asezata in orice pozitie.

Este compatibila cu orice model de laptop.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Masa poate fi folosita nu numai pentru laptop, poate fi transformata si in birou pentru copilul tau. Este reglabila pe inaltime, unghi ajustabil cu suprafata de contact antialunecare si suport pentru mouse si cafea.

Masa este echipata cu 4 rotite pentru a putea fi mutata fara sa o ridicati. Foarte usor de instalat si utilizat, fiind accesoriul util pentru tine si casa ta.

Blatul biroului este alcatuit din doua parti independente: o parte orizontala fixa pe care o puteti folosi pentru mouse, cana de cafea etc, iar cealalta parte, pentru sprijinul laptopului, este mobila si poate fi ajustata la diferite unghiuri.

Biroul este prevazut cu rotile si poate fi mutat foarte usor dintr-o parte in alta a camerei. Inaltime ajustabila. Poate fi folosit si in pat sau ca masa de scris.

Alte informatii:

- structura metalica rezistenta;
- blat din lemn;
- 2 blaturi: unul fix si unul ajustabil;
- inaltime ajustabila, prevazut cu rotile;
- dimensiuni blat fix: 19 x 34 cm;
- dimensiuni blat mobil: 39 x 35 cm;
- inaltime ajustabila: 55-90 cm.