Prelungitor flexibil cu cap magnetic pentru surubelnita si bormasina -59%
prelungitor bormasina
sarpe bormasina flexibil
bormasina prelungitor

Prelungitor flexibil cu cap magnetic pentru surubelnita si bormasina

39 Lei 94 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 126
+Prelungitorul flexibil are cap magnetic pentru o folosire cat mai usoara si este ideal pentru bormasina, surubelnita sau autofiletanta. Cu lungime de 30 de cm, este conceput pentru reparatii si montari in diverse locuri in care e imposibil sa insurubezi in mod normal. Modelul este universal, are cap magnetic si se potriveste cu orice tip de surub sau holsurub, este foarte rezistent si fiabil.


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Iti place sa faci reparatii prin casa sau sa iti amenajezi singur casa? Atunci vei descoperi ca uneori este imposibil sa ajungi in unele locuri pentru a bate un cui sau a pune un surub.

Si cum casa se cunoaste dupa mesterul care a facut-o, mai bine sa fii dotat cu tot ce iti trebuie.

Acest prelungitor cu cap magnetic face lucrurile mult mai usoare acolo unde este foarte greu sa ajungi sa insurubezi manual sau electric un surub.

Capul magnetic este facut astfel incat sa se adapteze oricarui tip de surub, se poate folosi si la autofiletanta. Practic el prinde surubul intr-un mod cat mai simplu pentru tine.

Prelungitorul este stil sarpe, foarte flexibil pentru a patrunde in locurile ascunse.

Lungimea este de 30.5 cm, suficienta de obicei pentru a insuruba diverse modele de suruburi.

Poate fi folosit pentru bormasina sau surubelnita, autofiletanta si este ideal atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.

Model universal, foarte rezistent, fiabil si simplu de folosit, este necesar in trusa de scule alaturi de autofiletanta sau bormasina.

Cu acest adaptor vei reusi sa realizezi chiar si cele mai nastrusnice reparatii sau montari si instalari.